Not in My Drink – ons initiatief tegen Drink Spiking

 

Het zogenaamde ‘Drink Spiking’ groeit in een alarmerend tempo. In 2009 heeft de ‘Amerikaanse National Institute for Alcohol abuse and Alcoholisme task force’ melding gemaakt van 97.000 gemelde gevallen van seksueel misbruik direct gerelateerd aan Drink Spiking op de Amerikaanse campussen.

In 2014 heeft een rapport in het Verenigd Koninkrijk gemeld dat één op de drie studenten op de Universiteit het slachtoffer zijn geworden van Drink Spiking. Deze epidemie groeit ook in ons land en niemand lijkt het voortouw te nemen in de erkenning ervan of probeert het tij te keren.

Druglab118 neemt het initiatief en heeft de  #NotInMyDrink campagne gelanceerd ter bevordering van het bewustzijn bij mensen maar ook voor het bieden van een platform voor diegene die slachtoffer zijn geworden van Drink Spiking.

DRUGLAB118

Druglab118 is een innovatief bedrijf betrokken bij de ontwikkeling van drugs screening testen en patenthouder van de NH2- en THC Druglab en Drink Detective. Ons doel is simpel: de wereld een beetje veiliger maken door het bieden van betrouwbare testmiddelen die zo eenvoudig zijn dat iedereen ze kan gebruiken.

DRINK DETECTIVE

De Drink Detective is speciaal ontwikkeld om je drankje te kunnen testen op aanwezigheid van rape drugs. Deze kleurtest test een druppel vloeistof op de aanwezigheid van GHB, Rohypnol en andere Benzodiazepines inclusief diazepam ( Vallium) en Ketamine ook wel gekend als K, K, Ket.

Indien er een duidelijke verkleuring zichtbaar op het testpad dan is het mis en moet u direct iemand waarschuwen die u in veiligheid brengt of beter nog naar een dokter of eerste hulp. Waarschuw de politie want Drink Spiking is een misdaad! Doe dit direct want binnen een tiental minuten bent u volledig de controle kwijt!

Drink Spiking is niet alleen een misdaad maar ook een stap in de richting van een nog veel ergere reeks van sinistere gebeurtenissen. Een persoon die wordt gedrogeerd zonder dat hij of zij hier weet van heeft verliest binnen mum van tijd de controle om zich heen en is niet meer in staat om zich te beschermen tegen zijn aanvallers. In het geval dat Drink Spiking leidt tot aanranding of verkrachting is het zeer lastig voor het slachtoffer om te bewijzen dat ze zijn gedrogeerd omdat het Spiking element onzichtbaar was, tot nu toe. Met onze wetenschap kunnen we het probleem nu zichtbaar maken en de keten doorbreken zodat er tijdig gearlarmeerd kan worden en onze jongeren bescherming kan worden geboden tegen deze laffe misdadigers.

Not in My Drink moet uiteindelijk gaan leiden tot meer bewust zijn, voorbereid, in controle zijn en uiteindelijk veiligheid.

Wij bieden met onze wetenschap de gemoedsrust en zekerheid dat twijfel kan worden vervangen door feiten en informatie.

alcohol ademtest blaastest ademzak NIMD

[wa-wps]

Bestel via onze webshop