Moet de alcoholtest mee op reis door Frankrijk ja of nee? BlaasTest.com levert u het antwoord

 

In Frankrijk is het nog steeds bij wet verplicht om de alcohol ademtest met NF X 20 702 keurmerk bij u te hebben. Blaastest.com heeft als exclusief distributeur van Le Ballon van Contralco de laatste informatie voor u beschikbaar. Contralco is marktleider in de ontwikkeling en productie van alcohol ademtesters voor eenmalig gebruik en voldoet als één van de weinige producenten wel aan de laatst geldende NF certificeringseisen.

Ga voor kwaliteit en neem geen risico met een alcoholtest anders dan Le Ballon van Contralco, wereld marktleider in de ontwikkeling en productie van alcoholtesters voor eenmalig gebruik!

 

Waarom moet u twee alcoholtesters bij u hebben wanneer u door Frankrijk reist? In Frankrijk is bij wet verplicht gesteld dat elke bestuurder de mogelijkheid moet hebben om zichzelf te kunnen testen na gebruik van alcohol (Décret n. 2013-180 du 28 février 2013). Ook al wordt er op dit moment niet gehandhaafd middels bekeuren dan is het nog steeds verplicht een NF gecertificeerde test in het voertuig te hebben (Décret n. 2012-284). De Gendarmerie of Police National kan bij het ontbreken van een alcoholtest (of ethylotest) eisen dat u deze eerst aanschaft voordat u uw reis mag vervolgen.

Voorkomen is beter dan omrijden, bestel bij Blaastest uw testers!

In Frankrijk gelden dezelfde regels als in Nederland dus ervaren bestuurders hebben een maximale limiet van 0.5 promille. Beginnend bestuurders hebben maximale limiet van 0.2 promille wat ook geldt voor bus chauffeurs.

 

Blaastest.com heeft voor elke alcohol limiet een alcoholtest beschikbaar!

alcohol ademtest blaastest ademzak
alcohol ademtest blaastest ademzak logo

[wa-wps]

Bestel via onze webshop