Blaastest.com het beste adres voor uw alcoholtest!

wij leveren namelijk Le Ballon van Contralco, dé alcohol blaastest voor eenmalig gebruik met NF X 20 702: oktober 2014 keurmerk.

Le Ballon heeft de volgende kenmerken:

  • Hygienisch
  • Eenvoudig in gebruik
  • Voordelig
  • Betrouwbaar
  • Op maat gemaakt
  • Zonder Chroom dus REACH 2017 compliant

Le Ballon is een controlemiddel dat gebruikt wordt door diverse politie eenheden over de hele wereld en is leverbaar in verschillende gekalibreerde alcohol limieten: voor Nederland is dit 0.5 promille voor ervaren bestuurders en 0,2 promille voor beroepschauffeurs en bestuurders die minder dan 5 jaar hun rijbewijs hebben. Voor de industrie hebben we ook een nul promille variant.

Le Ballon is leverbaar in verschillende uitvoeringen:

Standaard
Eenmalig te gebruiken alcohol test per stuk verpakt in folie met meertalige opdruk
Elke test heeft een gebruiksaanwijzing in drie talen; Frans, Duits en Nederlands

Te bestellen in klein (54x100mm) en groot formaat (54x200mm) / 0.2 en 0.5 promille

Private Label

Le Ballon alcoholtest in uw eigen private label verpakking met glossy label, eigen flowpack of in kartonnen doosje.

alcohol ademtest blaastest ademzak

Display

De Standaard of Design uitvoering per 15, 25 of 40 stuks verpakt in een Displaybox of per 25 stuks in een blik met eigen ontwerp label.

Display
alcohol ademtest blaastest ademzak blik

Click Smartphone Alcoholtester

Met de CLICK smartphone alcoholtester kun je eenvoudig bijhouden wat je alcoholpromillage is na elk drankje. De testresultaten worden – als u wilt – bewaard op uw telefoon. Bij elk test resultaat kunt u een opmerking maken, bijv. “na 1 glas champagne en 1 glas wijn”. Op die manier kun je jezelf beter leren kennen. Het toestel berekent ook hoelang het duurt tot de wettelijke limiet is bereikt en wanneer alle alcohol uit uw lichaam is verdwenen.

Hoe werkt het?

Download gratis de Alcovisor app van de App Store of Google Play. Open de app, verbind uw Click via de audiopoort met uw telefoon en plaats een mondstuk. Zodra u ready op het scherm ziet staan blaast u ca. 5 seconden door het mondstuk en drukt u de kleine knop aan de lange zijde in. Het toestel zegt “Click” waarna u na enkele seconden het resultaat ziet verschijnen.

Alcomat, Drugmat en Somnomat

Deze unieke trainingspakketten laten uw publiek of medewerkers op ludieke wijze beleven hoe het is om onder invloed van drank, drugs of vermoeidheid een parcours te moeten afleggen.

Deze trainingskits zijn ontwikkeld met hulp van experts van de Road Safety Organisatie. Het grote formaat parcours van 1,55 bij 4,60 meter evenals de originele en attractieve uitstraling pakt eenvoudig de aandacht van het publiek.

De vele kwaliteiten van de kits bieden u de mogelijkheid om verschillende soorten publiek met professionaliteit te onderwijzen over alcohol- en drugsverslaving en alcohol/drugs in het verkeer, en niet te vergeten de invloed van medicijnen en vermoeidheid op de rij vaardigheid.

De ALCOMAT, DRUGMAT en SOMNOMAT worden compleet met accessoires in een handig opbergtas geleverd en zijn per stuk verkrijgbaar.

Wilt u ze een weekend uitproberen? Ook geen probleem, u kunt de verschillende matten bij ons huren.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op!

alcohol ademtest blaastest ademzak
references
alcohol ademtest blaastest ademzak
alcohol ademtest blaastest ademzak logo

[wa-wps]

Bestel via onze webshop